GRILLHUIS ARAS

GRILLHUIS ARAS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 462 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillhuis Aras. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 0:07 Héél erg karig en smaakte de vlees naar nergens geen smaak aan ,weinig salade en friet .Sis kebab?Volgens mij hebben deze mensen nooit an Sis kebab gehoord ,hoe je sis kebab op smaak maakt.Zonde voor je geld .
22 jun 2022 om 9:53 Heel vriendelijk en het eten was erg lekker!
26 mei 2022 om 8:06 Snelle en vriendelijke bezorging, alles was goed warm. Lekkere hotwings!
22 mei 2022 om 14:43 Bezorging duurde ruim een uur te lang en ze waren ook de sambal vergeten. Kreeg echter wel een vriendelijke bezorger aan de deur met excuses. Op het eten was niets aan te merken.
3 mei 2022 om 9:01 Ordered the Kofte schotel, is tasty but kofte were a bit dry and hard. Delivery took too long though, initially showed 60 mins then took another 15 minutes.
3 apr 2022 om 23:38 Blij met deze ontdekking. Eten was echt superlekker!
1 apr 2022 om 1:07 Took them 2 hours to deliver an order I placed at 11 pm on a Thursday, never again
26 mrt 2022 om 15:32 Durum was goed gevuld en temperatuur was normaal. De saus in bakjes ipv er al op is niet handig. Bakje was open gegaan onderweg.
21 mrt 2022 om 8:51 Eten was koud, de döner was hard en had een rare smaak. (Niet de eerste keer) saus apart in bakjes, persoonlijk vond ik dat vreselijk irritant en geeft het gevoel dat de kapsalon/döner er al een tijd staat
20 mrt 2022 om 9:56 Delivery was too slow and food was already cold
20 mrt 2022 om 7:38 Op tijd bezorgd en heel lekker
13 mrt 2022 om 23:25 Bij bestellen gaf hij amper 1 uur levertijd. Na die tijd werd ik gebeld dat het later werd. Met als resultaat 1,5 uur wachten op je eten. Friet te zout, maar alles was wel goed heet bij levering.